“Cara-cara memasak Sup Tulang". Untuk melihat lebih 1000 lagi video masakan, layari http://www.trymasak.my
Follow TryMasak@facebook. TryMasak@Twitter. TryMasak@Google+”
Cara Memasak & Bahan-bahan
Bahan untuk Sup Tulang
1) Tulang rusuk (600g)
2) Air - untuk mengempukkan tulang
3) Bunga cengkih (3 kuntum)
4) Bunga lawang (1 kuntum)
5) Kayu manis (1 batang)
6) Buah pelaga (3 biji)
7) Halia (2 cm)
8) Bawang putih (4 ulas)
9) Bawang besar (1 biji)
10) Sup bunjut (1 bungkus)
11) Garam (sedikit)
Bahan untuk Hiasan
1) Limau nipis - dihiris dan dibuang biji (2 biji)
2) Daun sup (50g)
3) Cili padi (3 biji)
4) Bawang goreng (sedikit)